BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

YAZ STAJI 2024

ÖNEMLİ DUYURU

YAZ STAJI 2024

Yüksekokulumuzun tüm programlarının gereği olan “Yaz Stajı”, program sorumlularının belirleyeceği bölümlerde yapılabilecektir.

2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Stajı Tüm Bölümler için I.Dönem 10 Haziran- 29 Temmuz II. Dönem 30 Temmuz- 10 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenciler dönemlere alfabetik sırayla yerleştirilmiştir. Tıklayınız

1- Fizyoterapi

2- Anestezi

3- İlk ve Acil Yardım

4- Tıbbi Görüntüleme Teknikleri

1-Yaz Stajlarını Başkent Üniversitesi Ankara, İstanbul, İzmir, Konya ve Alanya hastanelerimizde yapmak isteyen öğrenciler için kalınacak yer ayarlanması öğrencinin sorumluluğundadır. Dilekçenin çıktısı alınıp elle eksiksiz ve tam olarak doldurulmalı, imzalanmalı ve Yüksekokul Yönetimine (Rahime ULUER) teslim edilmelidir. Eksik ya da tam olarak doldurulmamış dilekçeler onaylanmayacaktır. Yaz stajı başvurusu için doldurmanız gereken matbu dilekçe için tıklayınız.

1- 2024 Staj Dilekçesi ŞEHİR DIŞI 1. GRUP

2- 2024 Staj Dilekçesi ŞEHİR DIŞI 2. GRUP

Dilekçeler 01.04.2024 Pazartesi mesai bitimine kadar teslim edilmelidir. Bu tarih sonrasında dilekçe kabul edilmez.

2-Yaz Stajlarını Başkent Üniversitesi Adana hastanelerimizde yapacak öğrenciler, dilekçenin çıktısı alınıp elle eksiksiz ve tam olarak doldurulmalı, imzalanmalı ve Öğrenci İşlerine teslim edilmelidir. Eksik ya da tam olarak doldurulmamış dilekçeler onaylanmayacaktır. Yaz stajı başvurusu için doldurmanız gereken matbu dilekçe için tıklayınız.

1- 2024 Staj Dilekçesi ADANA 1.Grup

2- 2024 Staj Dilekçesi ADANA 2.Grup

Dilekçeler 16.04.2024 Salı mesai bitimine kadar teslim edilmelidir. Bu tarih sonrasında dilekçe kabul edilmez.

Yaz Stajı zorunludur, 30 iş günü sürelidir. Devamsızlık hakkı yoktur, geçerli sebeple izinli olanların gelmedikleri süre staj sonuna eklenir.(En fazla üç gün )

İşyerinin çalışma koşulları ile disiplin ve iş güvenliğine ilişkin kurallara aykırı davrandığınız, izinsiz ve mazeretsiz üç gün üst üste devamsızlık yaptığınız takdirde stajınız geçersiz sayılacaktır.

Yaz stajı için İş Kazalarına Karşı Sigorta üniversitemiz tarafından yapılmaktadır. Sigorta girişi yapıldıktan sonra yaz stajını yapmaktan vazgeçenler ya da yarıda bırakanlar hakkında DİSİPLİN SORUŞTURMASI açılır.

Staj yerleriniz, rotasyon programınız hazır olduğunda sizlere bildirilecek ve doldurmak zorunda olduğunuz Staj Dosyalarınız, değerlendirme formlarınız ve imza çizelgeleriniz imza karşılığında teslim edilecektir.